Renkaiden vaihto

LeasePlanin omistamissa autoissa renkaidet vaihdot, muut rengastyöt ja säilytykset tulee hoitaa yhteistyökumppaneillamme:

Euromaster

www.euromaster.fi

Vianor

www.vianor.fi

Rengascenter Oy

www.rengascenter.fi

Rengasmaailma Oy www.rengasmaailma.fi
Rengasmarket

www.rengasmarket.fi

Renkaiden uusintaohje:

LeasePlanin omistamissa ja hallinnoimissa autoissa käytetään ensisijaisesti Michelin, Goodyear, Nokian, Pirelli, Yokohama sekä Nordman -merkkisiä renkaita. LeasePlanin autojen renkaanvaihto-ohjeet perustuvat tutkittuun tietoon renkaan kulutuspinnan vaikutuksesta ajamisen turvallisuuteen. Kun renkaiden vaihto on ajankohtainen, ota yhteyttä edellä mainittuihin yhteistyökumppaneihin. Rengasliike tarkistaa renkaiden kunnon ja pyytää laskutusluvan LeasePlanilta.

Uusintarajat:  

Kesä- ja talvirenkaat (nasta)

4 mm

Kitkarenkaat

5 mm

Myös ulkoisen vaurion aiheuttamat uusinnat voidaan laskuttaa LeasePlanin kautta.

Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin:

Tarkista säännöllisesti rengaspaineet

Liian alhainen rengaspaine vaikeuttaa auton hallittavuutta ja lisää vierinvastusta merkittävästi. Tarkista rengaspaineet vähintään kerran kuukaudessa kylmistä renkaista ennen pitkää ajoa. Löydät ilmanpainesuositukset eri kuormitustilanteisiin auton ohjekirjasta tai polttoaineluukusta. Muista tarkistaa säännöllisesti myös vararenkaan ilmanpaine.

Tarkkaile urasyvyyksiä

Tarkkaile renkaittesi kulumista säännöllisesti vähintään kuukausittain rengaspaineiden mittauksen yhteydessä. Voit tarkistaa urasyvyyden silmämääräisesti tai sopivalla apuvälineellä. Kesärenkaan kulumisvaroitin on asetettu lain vaatimaan 1,6 milliin.

Turvasuosituksen mukaisen 4 mm urasyvyyden voit varmistaa 2 euron kolikolla. Laita kolikko pystyyn renkaan pääuraan. Jos kolikon 4 mm leveä hopeareunus pilkahtaa esiin renkaan kuviopalan alta, on syytä harkita renkaiden uusimista.

Talvirenkaat

Talvirengaspakko on voimassa joulu-, tammi- ja helmikuun.

 

PalveluhakuPalvelu: *
Automyynti
Huolto
Vauriokorjaus
Tuulilasivaurio